Saturday, April 3, 2010

Hainan Chicken

How to cook hainan chicken

I am moving all my food related posts to my food blog: AsianFamilyRecipes.com
The Hainan Chicken Recipes can be found here.

7 comments:

  1. ci.. mau dong... pengen bikin jadinya =p
    itu maksudnya bumbunya semua di satuin trus di mix with the chicken ya... terus gmn lagi?? is it just for the chicken or the rice jga???

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. It's for the chicken, Rinoy. Yup just put everything together then steam 'till cook.

    For the rice just use instant hainanese mix + couple of minced garlic gitu biar wangi. :)

    ReplyDelete
  4. wahh.. enak loh ci kiki! biasa aku stir-fry ayamnya, but kemaren aku coba di steam, i think it's better & healthier..thanks ci! post more recipes ok :)

    ReplyDelete
  5. Yay!!! Thanks for the feedback, Kat! Ok..ok...ntar upload lagi more recipes

    ReplyDelete
  6. gileeeeeeeee kikii sampe ada fotonyaaa... hebat2!!! useful banget nihhh!! mau coba ah... tapi kee's itu kayaknya ga ada deh di asian grocery sini hiks.. ada ga sih ki di kansas?

    ReplyDelete
  7. Pake merk laen juga bisa, Ren.
    Kalo enggak ada ntik aku kirimin dari sini mau?

    ReplyDelete